Beställa

För att beställa på Toyfans.se måste du vara över 18 år.

För att beställa en produkt klicka på köpknappen så läggs din vara i varukorgen, där kan du sedan ändra antal eller ta bort produkter. Fraktkostnad uppdateras automatiskt och inga övriga kostnader tillkommer i efterhand. När du har handlat klart går du vidare och registrerar ditt namn och adressuppgifter och slutför sedan beställningen genom att trycka på knappen skicka.

En orderbekräftelse skickas sedan till dig via mail på vad du har beställt och vilket betalsätt du valt och fraktkostnad. Är det något som inte stämmer skicka ett svar tillbaka omgående så kan vi rätta till eventuella felaktigheter eller annullerar din order om du önskar. Vi tar hand din beställning så fort vi kan och levererar inom 3-5 dagar. Efter att vi har skickat en leveransavisering till dig (varorna har lämnat Toyfans.se) så kan vi inte ändra din beställning. Se vidare under rubrik Ångerrätt/Returer/Reklamationer

Alla priser är inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser efter ökade inköpskostnader eller vid ökade kostnader pga gällande valutakurser.

Vi har ingen gräns för lägsta ordervärde - alla beställningar är välkomna!

Betalningssätt

Faktura - Fakturan skickas tillsammans med dina produkter.  Betalar gör du efter 20 dagar till bankgiro, alla uppgifter för betalning finns med på fakturan. Avgift tillkommer på 20 kr.

OBS! Kreditupplysning görs på alla nya för oss okända kunder oavsett ordersumma. Kopia på omfrågan skickas till den mailadress du uppgett vid beställningen. Vid betalningsanmärkningar eller låg kreditvärdighet skickar vi inga leveranser mot faktura. Du blir kontaktad via mail och vi kan i så fall skicka mot postförskott.

Postförskott - du betalar när du får din leverans genom att du löser ut ditt brev/paket på postens utlämningsställe. Avgift på 50 kr tillkommer.

Kortbetalning Visa/Mastercard - du betalar din beställning med kortbetalning. När vi har registrerat överföringen skickar vi dina produkter med kvitto på beställning/betalning.

Leverans

Leverans av dina varor sker mellan 3-5 dagar efter du lagt din beställning.

Leverans sker via Postnords tjänst Skicka Lätt antingen via brev eller via paket beroende på storlek och vikt på det du har beställt. 

När dina varor är packade och lämnar Toyfans.se skickas det ett leveransbesked till dig via mail med sändningsnummer som du kan spåra via Posten.se. Du får sedan en avisering via mail eller mobil från Postens utlämningsställe och du får hämta ditt paket där.

Vid outlösta försändelser som kommer i retur till oss debiterar vi samtliga fraktkostnader(även vid order där Toyfans.se står för frakten) och eventuella postförskottsavgifter i efterhand till beställaren.

Toyfans.se levererar bara inom Sverige och har inga planer under överskådlig framtid att ändra på detta.

Ångerrätt/Returer/Reklamationer

Du har 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Ångrar du ditt köp skall varan returneras till oss i obruten förpackning och i oskadat skick inom 14 dagar. Returfrakten står du för. Skicka med fakturanr/ordernr och när vi har tagit emot din retur och konstaterat att den är oskadad och förpackningen är obruten krediterar vi/återbetalar vi motsvarande belopp.

Som privatperson eller företag har du rätt till garanti på produkten i minst ett år . Som privatperson har du reklamationsrätt upp till tre år eftersom du då även omfattas av konsumentköplagen. Läs mer om detta på konsumentverkets egen hemsida.

Kontakta oss alltid innan retur/reklamation på info@toyfans.se och meddela varför du inte är nöjd med produkten snarast möjligt så vi kan rätta till problemet. Är din order felexpedierad eller någon vara felaktig står vi givetvis för returfrakten.

Meddela alltid fakturanummer eller ordernummer så går det både lättare och snabbare att hantera dina förfrågningar.