Om oss

Toyfans.se slog upp sina portar i mars 2009 och har sedan dess utökat sortimentet succesivt. Vi letar ständigt efter nya ovanliga produkter att ta in. I April 2016 öppnade vi också en fysisk butik på Monsungatan 67 som ligger vid foten av Eriksbergs bockkran i Göteborg. Butiken har öppet torsdagar 14-19 och söndagar 14-17 och nätbutiken dygnet runt!

Vi har idag etablerade kontakter i både USA, England och Tyskland. Vi försöker att hålla ett sortiment som inte är självklart i vanliga butiker.

Vi satsar inte så mycket på att ha det allra senaste utan blandar gamla favoriter med nya. Vi lyssnar också mycket på våra kunder och tar även in produkter efter tips eller önskemål om produkter som ni tycker saknas eller har svårt att få tag i.

Vi har också samarbete med andra nätbutiker som står för ett fantastiskt sortiment på produkter som vi inte kan erbjuda men som våra kunder frågar efter. Planscher och posters som Lazy Posters har ett brett utbud av och vi rekomenderar dem varmt!

Grundidén med Toyfans är att ha produkter som inte finns i de traditionella (leksaks-) butikerna och även att ha ett sortiment som tilltalar oss som är vuxna. Sortimentet fylls på hela tiden och de produkter som säljs slut kommer oftast inte tillbaka. Leveranser sker endast inom Sveriges gränser och Toyfans.se har inga planer varken nu eller i framtiden att leverera utanför vår gräns.


Toyfans.se drivs av:
Miatt &Toyfans
Monsungatan 67
417 68 Göteborg
Tel: 0730-322212
mail: info@toyfans.se
Företaget innehar F-skattebevis

Butiken är inte alltid bemannat på dagtid så lättast att få kontakt är genom att skicka ett mail till info@toyfans.se. Vill du bli kontaktad via telefon istället för mail lämna ditt telefonummer och meddela att du hellre vill bli uppringd. Alla förfrågningar besvaras inom 48 timmar.

Hoppas att Toyfans.se har det du letar efter och välkommen in!

Malin Igemark

Kontakta oss!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen